Submenu

Ruilen of retourneren (NL en BE)

 

 

We hopen dat je helemaal happy bent met je kersverse by LouLou. Maar het kan natuurlijk gebeuren dat je nieuwe tas op portemonnee in werkelijkheid toch iets anders is dan je had voorgesteld. In dat geval is het mogelijk om je aankoop te ruilen voor een item met exact dezelfde prijs of om het artikel te retourneren.

 RUILEN (voor een artikel met dezelfde prijs)

Toch liever die SLB-wallet in een fellere kleur of heb word je blijer van een ander by LouLou design? Het is mogelijk om een artikel binnen 14 dagen te ruilen voor een artikel met dezelfde prijs. Wil je een artikel met een hogere of lagere prijs? We kunnen je dan het snels helpen door deze handelingen los van elkaar te zien. Stuur dan je ruiling retour en shop tegelijk zelf een nieuw exemplaar. Wij storten het bedrag van de eerste aankoop zo snel mogelijk retour. 

 

Volg voor een snelle en goede verwerking van je ruiling de volgende stappen:

Aanmelden ruiling:

 • Stuur een mail naar shop@byloulou.com. Mocht je het fijner vinden om eerst met één van de by LouLou ladies te spreken, dan kan je ons natuurlijk ook bellen. We zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 via 070-3458823.
 • Vermeld in je mail of het telefoongesprek in ieder geval de volgende info:
 1. Ordernummer;
 2. Welk artikel je terug wilt sturen;
 3. Welk artikel je wilt ontvangen (bestelcode + kleur).

 

Retourneren ruiling:

 • Verpak het product samen met de factuur in een stevige doos. Bij voorkeur in de oorspronkelijke by LouLou verpakking. Zat er een plastic verpakkingszak om of in je by LouLou product? Verpak het product dan zeker hierin;
 • Zorg ervoor dat de verpakking op een goede en correcte wijze is dichtgeplakt;
 • Breng het pakket naar een PostNL locatie bij jou in de buurt.

 

Verwerking ruiling:

 • Als het artikel op voorraad is, zullen we dit voor je reserveren. Je ontvangt in dat geval van ons een e-mail ter bevestiging van je reservering;
 • Je nieuwe by LouLou wordt verstuurd, zodra we jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen;
 • Oh, en belangrijk: we kunnen een product maximaal 5 dagen reserveren.

 

RETOURNEREN

Toch niet helemaal happy met je bag of wallet? Dat kan natuurlijk gebeuren. Het mogelijk om een by LouLou bestelling te retourneren binnen 14 dagen vanaf het aflevermoment. Dit kan op verschillende manieren:

 

Optie 1: Zelf afleveren op kantoor (GRATIS)

Ben je in de buurt? Retourneer je bestelling kosteloos door het pakket zelf af te leveren op het kantoor van by LouLou. Ons kantoor is op werkdagen doorgaans geopend van 9.00 tot 17.00. Laat van tevoren wel weten dat je langskomt door ons te bellen op 070-3458823. We zouden het vervelend vinden als je voor een dichte deur staat.

 

Voor een snelle en goede verwerking van je retour:

 • Pak je prodciut goed in, bij voorkeur in de oorspronkelijke by LouLou verpakking;
 • Vergeet niet om je factuur mee te nemen.

 

On a side note: hou er rekening mee dat ons kantoor geen winkeladres is. Er is geen contant geld aanwezig en items kunnen mogelijk niet ter plekke geruild worden. Kan je niet slagen met wat we in de collectie hebben? Dan storten we zo spoedig mogelijk het aankoop bedrag retour.

 

Optie 2: Retourzending met PostNL (verzendkosten voor eigen rekening)

Voor een snelle en goede verwerking van je retour:

 • Verpak het product samen met de orderbon in een stevige doos. Bij voorkeur in de oorspronkelijke by LouLou verpakking. Zat er een plastic verpakkingszak om of in je by LouLou product? Verpak het product dan zeker hierin;
 • Zorg ervoor dat de verpakking op een goede en correcte wijze is dichtgeplakt;
 • Breng het pakket naar een PostNL locatie bij jou in de buurt;
 • Vergeet niet om een bewijs van aflevering te vragen. Hiermee kunt je de retourzending gemakkelijk volgen en kunnen wij je sneller helpen als er wat mis is.

 

TERUGBETALING VAN RETOUREN

Als je retourzending is goedgekeurd, dan wordt het openstaande bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op de rekening waarmee je betaald hebt.

 

Je retourzending wordt geaccepteerd wanneer:

 • De producten ons in de goede en originele staat bereiken;
 • Eventuele meegezonden cadeaus ook retour zijn gestuurd (indien dit niet het geval is wordt de waarde van het cadeau in mindering gebracht op het retourbedrag)

 

GARANTIE

by LouLou hanteert 1 jaar garantie op stiksels en ritsen. Heb je een klacht, neem dan contact op met service@byloulou.com. Stuur een foto van het artikel, een foto van het mankement en het ordernummer mee, zodat we meteen kunnen kijken wat we voor je kunnen doen. We streven ernaar je op dezelfde (werk) dag een helder idee te geven van hoe we de klacht zullen tackelen. Iets onduidelijk? Ondanks ons voornemen snel te handelen toch geen antwoord gehad? Je kan altijd bellen naar 070-3458823.We helpen graag.

 

 

We kunnen je laten zien welke bestellingen je kunt retourneren. Log daarvoor via het formulier hieronder in.

Log in

Vul hier je e-mail adres in.

Vul hier je wachtwoord in.

Wachtwoord vergeten