Taal:

Zwanger en straks weer aan het werk? Dan hebben wij de ideale tas voor jou! Luiertassen zijn er in alle soorten en maten maar wij hebben de múst have van dit seizoen: de working moms bag. Eerlijk gemaakt en van leer. De ideale luiertas waarmee je stijlvol met elke kinderwagen op pad kunt. Ga je aan het werk dan haal je de bevestiging tools voor de kinderwagen van de tas, stop je je laptop en andere essentials erin en klaar ben je om zakelijk classy voor de dag te komen.

Lees meer
Geplaatst door Benthe Andeweg

♥ Valentijn winactie ♥

08-02-2017 17:21

♥ WIN! ♥

Lees meer
Geplaatst in Social media door Benthe Andeweg

Het najaar is nu echt begonnen en dat vraagt om winterproof fashion. Must have: Saffiano leer! Het leer ziet er modern uit, is licht van gewicht en gaat langer mee. Andere handige eigenschappen voor in de winter is dat dit leer water- en vlekbestendig is. Ideaal voor vrouwen zoals wij die er fashionable uit willen zien, het hele jaar door.

Lees meer
Geplaatst in Trends door Benthe Andeweg

Christmas Collectie

26-10-2016 10:49

Glitter, goud en wilde slangenprints; ‘its the season to be jolly’...

Nog even en onze agenda’s staan volgepland met diners, feestjes en eindejaar borrels. By LouLou brengt een fijne kleine collectie met clutches en handtassen voor die laatste maanden van het jaar.

Lees meer
Geplaatst in Trends door Benthe Andeweg