Taal:

About the brand

 

Opbergen mag best opgemerkt worden. By LouLou brengt fashion en functionaliteit samen in een uitgebreide collectie accessoires voor vrouwen. Het begon allemaal in 2010 met één portemonnee, geïnspireerd op het Parijs van de jaren ’50. Dat zie je, met een knipoog, nog steeds terug in de ontwerpen. 

Van portemonnee tot Fanny Pack en van clutch tot business bag. Met oog voor detail en een neus voor kwaliteit hult by LouLou slimme designs in een stijlvol jasje van leer. Zo heb je altijd alles bij de hand om ‘effortless chic’ op pad te gaan. Of je nou het weekend gaat vieren op een festival of gewoon voor een doordeweekse donderdag. 

De portemonnees en tassen van by LouLou liggen bij ruim 600 verkooppunten in 7 landen. Met een vleugje humor is het ietwat Franse collectiebeeld ondergedompeld in een goede dosis Dutch design. Want waarom zouden pracht en praktisch niet samengaan? Alle accessoires zijn bovendien betaalbaar en eerlijk gemaakt. 

Vanuit een voormalig pakhuis in de haven van Scheveningen brengt een klein team van enthousiaste en frisse fashionista’s jaarlijks 4 verschillende collecties. Met steeds wisselende thema’s en diverse leersoorten, zoals Vintage Croco, Lovely Anaconda en het oh-zo exotische Perfect Python.