PRETTY PETITES

Klein is oh-zo fijn. En dit seizoen nog meer dan ooit. Want met een compleet arsenaal aan kerstborrels, nieuwjaarsfeestjes en andere decemberfestiviteiten op de overvolle agenda, is een pocket-sized purse onder de arm beslist geen overbodige luxe. Gelukkig zijn de fashion-goden ons bijzonder goed gezind. Want ‘downsizing’ is zo’n beetje dé tassentrend van het moment.

Ook by LouLou brengt veel designs in mooie mini-maatjes. Van verfijnde tasjes die perfect passen bij je Little Black Dress tot classy clutches voor een feestelijk avondje uit. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Beau Veau 10BAG of deze Vintage Croco 01POUCH? Verkrijgbaar in vele kleuren, draagbaar op verschillende manieren. Met dank aan handige features als een afneembaar polsbandje en een verstelbare schouderband.

Oh, en vergis je niet. Deze bescheiden beauties mogen dan een maatje minder hebben, er is meer dan genoeg ruimte om je belangrijkste essentials een handig plekje te geven. Fashionable én functioneel dus. By LouLou’s pretty petites zijn de perfecte day-to-night essentials om altijd en overal een grande entrance te maken.

Share: